Fasola Szparagowa Syczuańska
Fasolka szparagowa Syczuan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 53 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, szalotki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gorąca Zielona Fasola W Stylu Syczuańskim, Hoisin-Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Zieloną Fasolką Syczuańską, oraz Smażona na sucho fasola szparagowa Syczuańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 2 minut lub do chrupkości-miękkie.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; spuścić. Pat fasoli całkowicie suche z ręcznikami papierowymi.
Podgrzej 14-calowy wok na dużym ogniu.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju do woka, wirując, aby pokryć.
Dodaj zieloną fasolkę do wok; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane. Łyżka zielonej fasoli do miski.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do woka, wirując, aby pokryć.
Dodaj szalotki, czosnek, imbir, i pokruszony czerwony pieprz; stir-fry 15 sekund lub tylko do momentu czosnek zaczyna brązowieć. Powrót fasolki do wok.
Dodaj ocet, sos sojowy i sól do wok; wrzucić do połączenia.