Fasola Szparagowa Smażona
Smażona fasola szparagowa jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, masło, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasola szparagowa z Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż rumiane z jednej strony, a następnie odwrócić, aby gotować z drugiej strony.
Dodać migdały na patelni w tym czasie, i gotować, mieszając, aż światło złoty kolor.
Usuń boczek z patelni, pozostawiając boczek kapie. Pokruszyć lub posiekać boczek i wrócić do patelni. Roztopić masło z kroplami.
Dodać fasolkę szparagową; gotować i mieszać do miękkości, o 8 protokół.