Fasola Szparagowa Smażona

Fasola Szparagowa Smażona
Smażona fasola szparagowa jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, masło, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasola szparagowa z Pimento dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż rumiane z jednej strony, a następnie odwrócić, aby gotować z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać migdały na patelni w tym czasie, i gotować, mieszając, aż światło złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usuń boczek z patelni, pozostawiając boczek kapie. Pokruszyć lub posiekać boczek i wrócić do patelni. Roztopić masło z kroplami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać fasolkę szparagową; gotować i mieszać do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn