Fasola Szparagowa Sezamowa
Fasola sezamowa może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos sojowy, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Trzy Nasiona Zielonej Fasoli I Pomidorów, Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy, oraz Fasolka Szparagowa Z Sosem Makowym.
Instrukcje
Toast nasiona sezamu w dużej suchej patelni na średnim ogniu, aż zmienią się na złoty kolor.
Rozłóż na talerzu i pozostaw do ostygnięcia.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną fasolkę i sos sojowy. Gotować, ciągle mieszając, aż fasola będzie gorąca i miękka, około 10 minut. Doprawić czarnym pieprzem do smaku i wymieszać z prażonym sezamem.