Fasola Szparagowa Pieczona Imbirem

Fasola Szparagowa Pieczona Imbirem
Imbir-pieczona fasola szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka imbiru, sól, spróbuj build-a-meal, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Fasola Szparagowa Pieczona Imbir, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w jellyroll patelni; dodać fasolkę szparagową, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Piec w 400, mieszając od czasu do czasu, przez 20 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna. Wrzuć imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn