Fasola szparagowa i pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli szparagowej i pomidorów. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 140 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, bazylia, marchew, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Słona Fasola Szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na średniej patelni, podsmażyć cebulę, papryka i czosnek na maśle do miękkości.
Dodać ketchup, marchew, bazylia, i świeże i konserwowe pomidory, a następnie gotować przez 10 do 15 minut więcej.
Dodać fasolkę szparagową, doprawić solą i pieprzem i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, uważając, aby nie rozgotować fasoli.
Podawać na ryżu lub jako dodatek.