Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym

Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym
Fasola szparagowa i kukurydza z masłem limonkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz skórkę z limonki, kukurydzę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziemniaki, Fasolka Szparagowa I Kukurydza W Sosie Maślanym Cytrynowo-Brązowym, Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką, oraz Fasola maślana z masłem, miętą i limonką z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać fasolkę szparagową, kukurydzę i sól. Gotować od 5 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zostaną dokładnie podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
KukurydzaKukurydza
SólSól
3
Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
SokSok
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn