Fasola Szparagowa Gremolata
Zielona fasola Gremolata wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 182 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli, Skórka z cytryny, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Gremolata, Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami Gremolata, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i blanszować je na 2 do 3 protokół, do miękkości, ale nadal chrupiące.
Odcedzić fasolę w durszlaku i natychmiast umieścić je w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie i zachować ich jasny zielony kolor.
Do gremolaty wrzucić czosnek, skórkę z cytryny, pietruszkę, parmezan i orzeszki piniowe w małej misce i odstawić.
Gdy jest gotowy do podania, rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Dodać fasolę na patelni i saute, obracając często, przez 2 protokół, aż pokryte oliwą z oliwek i podgrzewane przez. Off ciepła, dodać gremolata i wrzucić dobrze.
Posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i podawać na gorąco.