Fasola Szparagowa Francuska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Francuskiej fasoli szparagowej. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Gotowane krewetki z Fettuccine i fasolką szparagową, oraz Francuska fasolka szparagowa i sałatka z korzenia selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez zaledwie 4 minuty.
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy są chłodne, odcedzić i odstawić.
Tymczasem w dużej misce wrzucić cebulę i paprykę wraz z 2 łyżkami oliwy z oliwek i obficie posypać solą i pieprzem.
Umieść w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piecz przez około 15 minut, rzucając łopatką od czasu do czasu, aby upewnić się, że warzywa pieką równomiernie.
Tuż przed podaniem rozgrzej fasolkę szparagową na dużej patelni saute skropionej odrobiną oliwy z oliwek.
Posypać solą i pieprzem i ułożyć na półmisku. Łyżka prażonych warzyw na fasolkę szparagową i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.