Fasola Szparagowa Francuska

Fasola Szparagowa Francuska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Francuskiej fasoli szparagowej. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Gotowane krewetki z Fettuccine i fasolką szparagową, oraz Francuska fasolka szparagowa i sałatka z korzenia selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez zaledwie 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy są chłodne, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Tymczasem w dużej misce wrzucić cebulę i paprykę wraz z 2 łyżkami oliwy z oliwek i obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Umieść w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piecz przez około 15 minut, rzucając łopatką od czasu do czasu, aby upewnić się, że warzywa pieką równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Tuż przed podaniem rozgrzej fasolkę szparagową na dużej patelni saute skropionej odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Posypać solą i pieprzem i ułożyć na półmisku. Łyżka prażonych warzyw na fasolkę szparagową i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn