Fasola Szparagowa Amandyna
Zielona fasola Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Szparagowa Amandyna, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Fasola Szparagowa Amandyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasola umyć; przyciąć końce łodygi.
Fasolę pokroić na kawałki 1 1/2 cala.
Wstawić do holenderskiego piekarnika, dodać szynkę i wodę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut lub aż ostry-przetargu.
Drenaż.Smażyć migdały i cebulę na maśle w holenderskim piekarniku, aż cebula będzie miękka.
Dodać fasolę wraz z solą; wrzucić lekko.