Fasola smażona z ryżem
Fasola smażona z ryżem wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy jest dla 8 osób i kosztuje 1,57 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 555 kalorii , 27 g białka i 22 g tłuszczu . Mieszanka cebuli, mielonej wołowiny, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Fasola smażona w wolnowarze , Domowa fasola smażona i Fasola smażona z chorizo .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Dodaj przyprawę do taco i wodę. Gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Dodaj fasolę, pomidory i sos pomidorowy.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dodać ryż. Przykryć i odstawić na 5 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki. Nakładać zaokrąglone łyżki fasoli refried na ryż; podgrzać.
Jeśli chcesz, posyp serem i cebulą.