Fasola Sezamowa

Fasola Sezamowa
Fasola sezamowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, nasiona sezamu, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola Sezamowa, Fasola Sezamowa, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować, odkryte, aż chrupiące-przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedzić i odstawić.
4
W dużej misce, ubij razem pozostałe składniki, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodaj fasolkę szparagową i wrzucić do połączenia dobrze. Doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn