Fasola refrydowana ze szpinakiem
Refried fasola ze szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 62 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, musztarda, meksykańska fasola rancho pinto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz (Nie) Fasola Refried dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać boczek, aż chrupiące, o 10 protokół. Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach.
Dodać fasolę do kapiących na patelni; zacieru z masher ziemniaków lub ubić mikserem do kremowej. Mieszać często na średnim ogniu do gorąca, o 6 protokół.
Tymczasem grubo posiekać szpinak. Gdy fasola jest gorąca, dodać szpinak; przykryć i mieszać od czasu do czasu, aż zwiędną, o 3 protokół. Wymieszać połowę sera.
Dodać sól i pieprz do smaku. Jeśli fasola nie jest tak kremowa, jak chcesz, wymieszaj trochę bulionu.
Wlać do miski i posypać pozostałym serem i boczkiem.