Fasola refry bez Refry
Refried fasola bez Refry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 54 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, (Nie) Fasola Refried, oraz Refried Beans Dip.
Instrukcje
Umieść cebulę, opłukaną fasolę, jalapeno, czosnek, sól, pieprz i kminek w wolnej kuchence.
Wlać wodę i wymieszać, aby połączyć. Gotować na wysokiej przez 8 godzin, dodając więcej wody w razie potrzeby. Uwaga: jeśli podczas gotowania wyparowało więcej niż 1 szklanka wody, temperatura jest zbyt wysoka.
Po ugotowaniu fasoli odcedzamy je i rezerwujemy płyn. Rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym, dodając zarezerwowaną wodę w razie potrzeby, aby uzyskać pożądaną konsystencję.