Fasola refry bez Refry

Fasola refry bez Refry
Refried fasola bez Refry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 54 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, (Nie) Fasola Refried, oraz Refried Beans Dip.

Instrukcje

1
Umieść cebulę, opłukaną fasolę, jalapeno, czosnek, sól, pieprz i kminek w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Wlać wodę i wymieszać, aby połączyć. Gotować na wysokiej przez 8 godzin, dodając więcej wody w razie potrzeby. Uwaga: jeśli podczas gotowania wyparowało więcej niż 1 szklanka wody, temperatura jest zbyt wysoka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Po ugotowaniu fasoli odcedzamy je i rezerwujemy płyn. Rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym, dodając zarezerwowaną wodę w razie potrzeby, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn