Fasola rancza

Fasola rancza
Ranch Beans trwa około 30 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 397 kalorii, 22 g białka i 22 g tłuszczu każda. Za 1,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Udaj się do sklepu i kup fasolę, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43%. Ten wynik jest solidny. Fasola rancza, fasola rancza i fasolka szparagowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pozostałe składniki.
3
Gotuj bez przykrycia na średnim ogniu, aż się rozgrzeje, około 10 minut.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn