Fasola Przyprawowa Curry
Przepis Curry Spice Beans jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chili, szalotki, curry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyniowo-orzechowy makaron Curry z Pięciopalczastymi zapiekanymi przegrzebkami i krewetkami, Bo-Kaap Cape Malay Curry - Południowoafrykańska Mieszanka Przypraw, oraz Smażona fasolka szparagowa z przyprawami-orzeszki Pekan.
Instrukcje
Ustaw patelnię 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, olej sałatkowy, kminek i nasiona gorczycy. Często wstrząsaj patelnią, aż nasiona skwierczą i zaczną pękać, od 30 do 60 sekund.
Dodać szalotki i mieszać, aż kuleje, o 2 protokół. Wymieszać z curry i gorącymi płatkami chili.
Dodaj fasolę do patelni. Mieszać fasolę aż pokryte przyprawami i gorące, 2 do 3 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.