Fasola Po Włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli po włosku. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 569 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pancetta, brązowy cukier, sos pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoski Styl " Czarna Fasola I Chrupiący Pieczony Ziemniak, Fasolka Szparagowa Po Włosku, oraz Fasolka Po Włosku.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Gotować pancetta w dużym dużym piekarniku Bezpieczny garnek na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Dodaj cebulę i czosnek, i saute, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Wymieszać w piwie, sos pomidorowy, brązowy cukier, ocet, melasa, musztarda, sól i pieprz. Wymieszaj fasolę. Przynieś na wolnym ogniu.
Przenieść do piekarnika i piec, odkryte, aż mieszanina fasoli pęcherzyki i lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół.