Fasola Po Pieczeniu
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Mieszanka miodu, sosu pieprzowego, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Best Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku dodaj posiekany boczek i gotuj na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie się renderować, około 4 minut.
Dodać fasolkę po pieczeniu, ketchup, brązowy cukier, ostry sos pieprzowy i miód i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień lekko utrzymać gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, lub aż smaki są połączone.