Fasola po kaszmirsku z rzepą

Fasola po kaszmirsku z rzepą
Fasola w stylu kaszmiru z rzepą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, kurkumę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasola po kaszmirsku z rzepą, Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy, oraz Kiełbasan i fasola.

Instrukcje

1
Rzepy umieścić w rondlu z wodą i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż rzepa jest miękka, o 5 protokół. Po przetargu, mieszać w fasoli, i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
RzepaRzepa
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Tymczasem rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj kminek i koper włoski i gotuj, aż przyprawy usmażą się i staną się pachnące, około 1 minuty. Mieszać w cebuli, i gotować, aż zmieni kolor na złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszać z mielonym imbirem i czosnkiem, gotować i mieszać przez 30 sekund, następnie dodać pomidory i sól, i kontynuować gotowanie, aż mieszanina stanie się pasty. Na koniec wymieszaj paprykę, kurkumę, zmielony imbir i 2 łyżki wody; gotuj jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
KurkumaKurkuma
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj mieszankę pomidorową do rzepy i gotuj na wolnym ogniu 10 minut. Doprawić garam masala przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
RzepaRzepa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn