Fasola po kaszmirsku z rzepą
Fasola w stylu kaszmiru z rzepą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, kurkumę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasola po kaszmirsku z rzepą, Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy, oraz Kiełbasan i fasola.
Instrukcje
Rzepy umieścić w rondlu z wodą i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż rzepa jest miękka, o 5 protokół. Po przetargu, mieszać w fasoli, i gotować 5 minut więcej.
Tymczasem rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj kminek i koper włoski i gotuj, aż przyprawy usmażą się i staną się pachnące, około 1 minuty. Mieszać w cebuli, i gotować, aż zmieni kolor na złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszać z mielonym imbirem i czosnkiem, gotować i mieszać przez 30 sekund, następnie dodać pomidory i sól, i kontynuować gotowanie, aż mieszanina stanie się pasty. Na koniec wymieszaj paprykę, kurkumę, zmielony imbir i 2 łyżki wody; gotuj jeszcze 2 minuty.
Dodaj mieszankę pomidorową do rzepy i gotuj na wolnym ogniu 10 minut. Doprawić garam masala przed podaniem.