Fasola Pieczona Z Boczkiem

Fasola Pieczona Z Boczkiem
Need a dairy free side dish? Fasolka po pieczeniu z boczkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, sos worcestershire, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola pieczona z boczkiem, Fasola Pieczona Boczkiem, oraz Klonowy Bekon Fasola Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. gotować pancetta i około dwóch trzecich boczku na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przełożyć boczek i pancettę do miski za pomocą łyżki szczelinowej. Rezerwy kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękki i złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać imbir, czosnek i chili w proszku i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5
Dodaj pomidory i ich sok, melasa, sos Worcestershire, ocet, musztarda w proszku, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodać fasolę pinto, następnie dodać fasolę granatową i ich płyn i powrócić do gotowanego na wolnym ogniu. Wymieszać mieszaninę pancetta-boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Fasola GranatowaFasola Granatowa
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Przenieść do naczynia do pieczenia 2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Pulse bułki z pozostałym niegotowanym boczkiem w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Posypać okruchy równomiernie na mieszaninie fasoli. Przykryć i piec 45 minut, a następnie odkryć i piec, aż okruchy są Złoty Kolor, o 20 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Zdjęcia Tina Rupp
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn