Fasola Pieczona Miodowo-Chipotle
Miód-Chipotle fasola może być tylko przystawka szukasz. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, chipotle chiles, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Southwestern Chipotle Baked Beans, Ognisty Chipotle Fasola, oraz Smoky Chipotle Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki; smażyć 4 minuty lub do złotego.
Dodaj kminek i czosnek; smażyć przez 1 minutę.
Dodać przecier pomidorowy i olej i gotować przez 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać miód i kolejne 5 składników (przez chiles). Zmniejszyć ogień; dusić przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Połącz mieszankę fasoli i szalotki w naczyniu do pieczenia 2-quart.
Piec w 300 przez 1 godzinę lub aż gęste i bąbelkowe.