Fasola Pieczona Mielona Wołowina
Fasola po mielonej wołowinie może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4 g białka i 2 g tłuszczu. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Udaj się do sklepu i kup mieszankę zupy cebulowej, proszek czosnkowy, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 39%, to danie jest raczej złe. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj pieczoną fasolę i mieloną wołowinę firmy Kittencal, pikantną mieloną wołowinę i fasolę z ryżem oraz ulubioną mieloną wołowinę i fasolę z wolnowaru.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj pozostałe składniki; przegrzać.
Przenieść do dwóch natłuszczonych 2-qt. naczynia do pieczenia. Przykryj i zamroź jedno naczynie na okres do 3 miesięcy.
Przykryj i piecz drugie naczynie w temperaturze 400° przez 30 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do momentu, aż masa się zarumieni.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: Rozmrozić w lodówce. Przykryj i piecz w temperaturze 400° przez 40 minut. Odkryć; piec 15-20 minut dłużej lub do momentu, aż masa się zarumieni.