Fasola pieczona kandyzowana

Fasola pieczona kandyzowana
Fasolka pieczona w cukrze wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 494 kalorie , 6 g białka i 2 g tłuszczu . Za 79 centów za porcję otrzymujesz dodatek dla 8 osób. Jeśli masz pianki, brązowy cukier, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Allrecipes. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Wypróbuj Candied Nuts , Candied Pine Nutsted Brie Salad i Candied Spiced Pecans , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali wymieszaj fasolę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dokładnie wymieszaj i przykryj pojedynczą warstwą pianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
4
Piec przez 15–20 minut, aż pianki nabiorą złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn