Fasola Pieczona Domowej Roboty
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Domowej roboty Fasolka po pieczeniu może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, fasolkę pinto, sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Domowe BBQ Baked Beans, Fasola Pieczona Domowej Roboty, oraz Fasola Pieczona Domowej Roboty.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posortuj fasolę i wybierz wysuszoną fasolę lub małe kamyczki. Opłucz je dobrze w durszlaku, dodaj je do dużego holenderskiego piekarnika i przykryj 3 cale wody. Doprowadzić fasolę do wrzenia na 2 minuty. Przykryć i odstawić na piecu na 1 godzinę.
Fasolę odsączyć i ponownie spłukać. Ewentualnie można moczyć fasolę w wodzie przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Dodać boczek do tego samego holenderskiego piekarnika i gotować na średnim ogniu, mieszając, aż boczek ma renderowane niektóre z jego tłuszczu, o 3 protokół. Włączyć ogień do średniej-wysokiej, dodać czosnek i cebulę i saute, aż boczek jest prawie chrupiące i czosnek i cebula są zmiękczone, o 5 protokół. Przyprawić boczek z dużą szczyptą soli i pieprzu, a następnie wymieszać w proszku chili, smażyć przez 1 minutę do tosty przyprawy i aż pachnące. Wymieszać 4 szklanki wody, rosół z kurczaka, ketchup, melasa, brązowy cukier, ocet balsamiczny, musztarda i sos Worcestershire. Fasolę wymieszać, gotować na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 5 godzin. Sprawdzaj fasolę co kilka godzin, aby wymieszać.
Dodaj wodę do garnka, tylko w razie potrzeby, jeśli fasola wygląda na suchą i aby zapobiec ich przypaleniu. Fasola jest gotowa, gdy są miękkie, a sos jest gęsty.