Fasola Mielona Lima
Mielona fasola Lima może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Lima fasola, skrobia kukurydziana, dekoracji:świeża gałązka mięty, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fasola Lima z szynką, Fasola Lima z szynką, oraz Fasola Śródziemnomorska Lima.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu; dodać fasolę i powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Fasolę odsączyć, rezerwując 1 szklankę bulionu na patelni i ogrzać.
Ubić razem jogurt i skrobię kukurydzianą; ubić do bulionu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje. Wymieszaj fasolę, sok z cytryny i pozostałe składniki.
Dekorować, w razie potrzeby.