Fasola Maślana
Fasola masło może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, fasolkę maślaną, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Fasola maślana z masłem, miętą i limonką z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, Puree Maślane, oraz Masło Czosnek Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę z masłem, sól i wodę, aby przykryć ją w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Do fasoli w rondlu dodaj masło i śmietanę. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.