Fasola Lima z szynką i śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Lima fasola z szynką i śmietaną spróbować. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, Biczowanie śmietana, fasola baby lima, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fasola Lima W Śmietanie, Fasola Baby Lima i kukurydza w śmietanie Szczypiorkowej, oraz Fasola Lima z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia, i odstawić.
Wymieszać razem fasolkę lima i pozostałe składniki w dużej misce; łyżką do przygotowanego naczynia.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 375 przez 30 minut. Odkryć; wymieszać i piec 30 więcej minut lub aż bąbelkowo i rumiane.
Podawać z łyżką szczelinową, w razie potrzeby. Fasola zgęstnieje, gdy zacznie ostygać.