Fasola Lima z pomidorami i koperkiem
Fasola Lima z pomidorami i koperkiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz baby lima, duszone pomidory, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Sukkotaż ze świeżej kukurydzy, fasoli Lima, pomidorów i cebuli, Olbrzymia fasola z duszonymi pomidorami i pesto z Oregano, oraz Sukkotaż Ze Świeżej Kukurydzy, Fasoli Lima, Pomidorów I Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż złoty.
Dodaj fasolę lima i pomidory i doprowadzić do duszenia. Gotować delikatnie, aż fasola lima są wykonane do własnych upodobań.
Koperek wymieszać, doprawić solą i pieprzem, podawać.