Fasola Kowbojska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fasoli kowbojskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pinto fasoli, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fasola Kowbojska, Fasola Kowbojska, oraz Fasola Kowbojska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu, doprowadzić nasączoną fasolę, szynka hock, liść laurowy, czosnek, jalapeno, i 5 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości fasoli. Jeśli fasola wchłonie zbyt dużo wody, dodaj 1 szklankę wody po 1 godzinie i kontynuuj gotowanie (mieszanka fasoli powinna pozostać zupa podczas gotowania). Wyłącz ogrzewanie.
Gotować boczek w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż prawie chrupiące, o 10 protokół.
Dodać cebulę i gotować przez około 3 protokół lub do przezroczyste.
Mieszankę boczku i cebuli przenieść do garnka z fasolą. Wytrzyj patelnię do czysta. W tej samej patelni gotować chorizo na średnim ogniu, aż chrupiące, o 1 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć chorizo i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodaj do fasoli. W razie potrzeby doprawić lekko solą. Wymieszać fasolę na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Usunąć liść laurowy i szynkę i wyrzucić. Chochla do misek i podawać.
Uwaga kucharza: zamiast moczenia fasoli można użyć 3 (15-uncji) puszek wypłukanych i osuszonych fasoli pinto. Postępuj jak wyżej, ale skróć czas gotowania do 1 godziny.