Fasola Kowbojska
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, fasola kowbojska może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 2651 kalorii, 227g białka, oraz 172g tłuszczu. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, marynowane jalapeños, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 364 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Fasola Kowbojska, Fasola Kowbojska, oraz Fasola Kowbojska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużym garnku i przykryć kilka centymetrów wody. Fasolę namoczyć przez noc, a następnie odcedzić. Ewentualnie doprowadzić garnek z fasolą pokrytą 2 cale wody do wrzenia, zdjąć z ognia i pozostawić do moczenia na godzinę, a następnie odcedzić.
Podgrzać tłuszcz boczku i olej roślinny w holenderskim piekarniku lub innym garnku z grubym dnem na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 3 protokół, często mieszając, aż półprzezroczyste i po prostu zaczyna brązowy.
Dodać czosnek i podsmażyć kolejny 1-2 protokół.
Do cebuli dodajemy fasolę, szynkę, wodę, sól, kawę, dusimy:
Dodać odsączoną fasolę do garnka z cebulą.
Dodaj szynkę, wodę, trochę soli i kawę.
Wymieszać i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować w ten sposób przez 50-60 minut lub dłużej. (Niektóre fasole mogą potrwać dłużej, zwłaszcza jeśli są starsze.) Fasola powinna być jadalna, ale wciąż tylko trochę jędrna (nie papkowata miękka).
Dodaj sos BBQ, gotuj na wolnym ogniu:
Dodać sos barbecue i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż mięso z szynki zacznie oddzielić się od kości, do 2 godzin.
Sprawdzaj wszystko od czasu do czasu. Jeśli fasola zacznie się rozkładać, pociągnij szynkę i usuń mięso z kości.
Kwas z sosu barbecue powinien pomóc fasoli zachować swój kształt.
Dodaj marynowane jalapeños lub Tabasco do smaku na trochę ciepła.
Podawać z odrobiną startego sera i posiekaną czerwoną cebulą na wierzchu.