Fasola Francuska Flageolet

Fasola Francuska Flageolet
Francuska fasola Flageolet może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 196 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, fasolkę flageolet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fasola Flageolet, Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem, oraz Fasola Flageolet ze świeżym koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W nocy przed gotowaniem, umieścić fasolę w dużej misce i przykryć je wodą o 1 cal. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Fasolę odsączyć, dobrze spłukać i ponownie odsączyć. W dużym naczyniu żaroodpornym, takim jak Le Creuset, rozgrzej oliwę na średnim lub średnim ogniu, dodaj boczek i gotuj przez 4 do 5 minut, aż boczek zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać cebulę, koper włoski, i marchew i gotować przez 7 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, ale nie są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodać czosnek i saute przez 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
7
Dodaj flageolets do garnka i mieszać w bulionie, liście laurowe, i rozmaryn. (Nie daj się skusić, aby dodać soli! Fasola stanie się twarda.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodaj 2 szklanki wody, która powinna po prostu pokryć fasolę i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na górze pieca. Przykryć garnek szczelnie i piec w piekarniku przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Zdjąć pokrywkę, wymieszać 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu i włożyć garnek do piekarnika bez pokrywki. Podnieść temperaturę do 350 stopni i piec przez 30 do 45 minut. Fasola będzie bardzo delikatna, a na dnie patelni będzie tylko trochę płynu. (Jeśli fasola jest sucha, dodaj trochę więcej wody.) Wyrzucić liście laurowe i rozmaryn. Smak przypraw i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya SazonGoya Sazon
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn