Fasola Fava, Biała kukurydza i Sukkotaż z dzikich grzybów
Przepis fasola Fava, Biała kukurydza i Sukkotash z dzikich grzybów jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, masło, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Kukurydza, Fasola Fava I Sukkotasz Ogórkowy, Succotash Z Baby Squash, Fasolą Fava, Słodką Kukurydzą I Pancettą, oraz Tarta Z Grzybami I Białą Fasolą.
Instrukcje
1
Skorupa fasola fava; gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dobrze spuścić. Spłucz pod zimną bieżącą wodą i osusz. Opuszkami palców wyciągnij trochę twardej skóry z górnej części każdej fasoli i wypchnij fasolę ze skóry. Odstaw fasolę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu na średniej patelni; dodać grzyby, 1/4 łyżeczki soli, i pieprz. Saut 4 minut lub tylko do przetargu.
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.