Fasola Chuckwagon

Fasola Chuckwagon
Fasola Chuckwagon trwa 40 minut od początku do końca. Za 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 16G tłuszczu i w sumie 318 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wystarczy mieszanka soli, cebuli, keczupu i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Fasola Chuckwagon, Fasola Chuckwagon, oraz Zapiekanka Chuckwagon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podgrzej duży garnek na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj boczek i cebulę w garnku, aż cebula będzie miękka, 7 do 10 minut; dodaj ketchup, suchą musztardę, brązowy cukier, sos Worcestershire, sos z ostrej papryki, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Zmniejsz ogień do małego i gotuj mieszankę fasoli na wolnym ogniu, aż będzie gorąca, około 10 minut; wlać do dużego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie bulgotać na wierzchu, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn