Fasola Chuckwagon

Fasola Chuckwagon
Fasola Chuckwagon trwa 40 minut od początku do końca. Za 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 16G tłuszczu i w sumie 318 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wystarczy mieszanka soli, cebuli, keczupu i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Fasola Chuckwagon, Fasola Chuckwagon, oraz Zapiekanka Chuckwagon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzej duży garnek na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj boczek i cebulę w garnku, aż cebula będzie miękka, 7 do 10 minut; dodaj ketchup, suchą musztardę, brązowy cukier, sos Worcestershire, sos z ostrej papryki, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zmniejsz ogień do małego i gotuj mieszankę fasoli na wolnym ogniu, aż będzie gorąca, około 10 minut; wlać do dużego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie bulgotać na wierzchu, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn