Fasola Chuckwagon
Fasola Chuckwagon trwa 40 minut od początku do końca. Za 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 16G tłuszczu i w sumie 318 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wystarczy mieszanka soli, cebuli, keczupu i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Fasola Chuckwagon, Fasola Chuckwagon, oraz Zapiekanka Chuckwagon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Podgrzej duży garnek na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj boczek i cebulę w garnku, aż cebula będzie miękka, 7 do 10 minut; dodaj ketchup, suchą musztardę, brązowy cukier, sos Worcestershire, sos z ostrej papryki, sól i czarny pieprz.
Zmniejsz ogień do małego i gotuj mieszankę fasoli na wolnym ogniu, aż będzie gorąca, około 10 minut; wlać do dużego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zacznie bulgotać na wierzchu, 10 do 15 minut.