Fasola Chorizo Refried

Fasola Chorizo Refried
Chorizo Refried Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 313 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, meksykańskie chorizo, refried pinto beans i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Fasola refrydowana z Chorizo, Fasola Chorizo Refried, oraz Huevos Rancheros z fasolą Chorizo Refried dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować chorizo w oleju na dużej patelni nonstick na małym ogniu, zacierania, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj fasolę i kilka łyżek wody, aby je przerzedzić, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
3
Podgrzewać przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Obróć na ciepłe talerze i top z serem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn