Fasola Cannellini z pomidorami
Fasola Cannellini z pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 238 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 52 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, liście rozmarynu, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Fasola Cannellini, Pomidory I Hummus, Cannellini z pomidorami i szałwią, oraz Fasola Cannellini.
Instrukcje
W 4-do 5-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę, czosnek, i olej często aż cebula jest lekko rumiane, o 10 protokół.
Odstawić 1/2 szklanki pomidorów i dodać resztę do mieszanki cebuli. Często mieszaj, aż pomidory zaczną mięknąć, około 4 minut.
Dodać fasolę i rozmaryn i mieszać od czasu do czasu na małym ogniu do mieszania smaków, o 10 protokół. Jeśli mieszanina fasoli jest grubsza niż pożądana, cienka z wodą i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Wlać do miski i posypać pomidorami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.