Fasola Calico gotowana na wolnym ogniu
Slow-Cooked Calico Beans to danie główne dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 538 kalorii , 26 g białka i 19 g tłuszczu . Za 1,41 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga ketchupu, octu jabłkowego, fasoli cannellini i mielonej wołowiny. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 6 godzin i 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Wypróbuj Slow Cooked Applesauce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage i Slow Cooked Beef Chili, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 4 qt.
Dodaj fasolę, ananasa, cebulę, brązowy cukier, ketchup, ocet i musztardę.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu podgrzania. Tuż przed podaniem dodaj boczek.