Fasola Bunkhouse

Fasola Bunkhouse
Fasola Bunkhouse wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,28 zł za porcję. To danie główne ma 416 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, hot dogi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Najlepszy cholerny garnek fasoli w historii-Homestyle Pinto Beans z opcją szybkowaru, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze pięć składników. Dodaj fasolę; wlać do nie natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn