Farsz żytni z włoską kiełbasą, gruszkami i kasztanami

Przepis żytni farsz z włoską kiełbasą, gruszkami i Kasztanami jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 366 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś kasztany, oliwę z oliwek, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz z indykiem włoską kiełbasą, pieczarkami i wodnymi Kasztanami, Farsz kiełbasowy z kasztanami, oraz Brązowy farsz chlebowy z kasztanami, jabłkami i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 7 protokół. Włóż kiełbasę do dużej miski.
Dodać chleb, gruszki i kasztany.
Wymieszać bulion, jajka, sól i tymianek w drugiej misce i wlać mieszaninę chleba, rzucając delikatnie wymieszać.
Przenieść mieszaninę do nasmarowanego 9-na 13-cala. naczynie do pieczenia.
Piecz farsz, aż będzie jędrny w dotyku i zacznie brązowieć na wierzchu, około 45 minut.