Żurawina, kiełbasa i farsz jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka przypraw do drobiu, masło, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadzienie Z Kiełbasą Żurawinowo-Jabłkową, Farsz żurawinowy, jabłkowy i Kiełbasowy, oraz Farsz Z Jabłkami, Kiełbasą I Żurawiną.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na dwóch blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec do lekko wyschnięcia, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, krusząc grubo, przez około 10 minut lub aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odcedzić tłuszcz i przenieść kiełbasę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Roztopić masło na patelni; dodać pory, jabłka, seler, i przyprawy do drobiu. Gotować, często mieszając, przez około 10 minut. Wymieszać z rozmarynem i suszoną żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Przyprawa Do Drobiu
Rozmaryn
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Masło
Seler
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
W misce wymieszać mieszankę porów i kostki chleba z kiełbasą. Lekko wymieszać rosół z kurczaka w farszu do zwilżenia; doprawić solą i czarnym pieprzem. Łyżka farszu do indyka, pakując luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rosół Z Kurczaka
Kostki Chleba
Farsz
Kiełbasa
Cała Turcja
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Piec pozostały farsz w maślanym naczyniu do pieczenia, przykrytym, w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut. Odkryć, i piec kolejne 15 minut do brązowego wierzchu.