Farsz żurawinowy, Kiełbasowy i jabłkowy

Farsz żurawinowy, Kiełbasowy i jabłkowy
Żurawina, kiełbasa i farsz jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka przypraw do drobiu, masło, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadzienie Z Kiełbasą Żurawinowo-Jabłkową, Farsz żurawinowy, jabłkowy i Kiełbasowy, oraz Farsz Z Jabłkami, Kiełbasą I Żurawiną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na dwóch blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec do lekko wyschnięcia, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, krusząc grubo, przez około 10 minut lub aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić tłuszcz i przenieść kiełbasę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Roztopić masło na patelni; dodać pory, jabłka, seler, i przyprawy do drobiu. Gotować, często mieszając, przez około 10 minut. Wymieszać z rozmarynem i suszoną żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
RozmarynRozmaryn
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
SelerSeler
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W misce wymieszać mieszankę porów i kostki chleba z kiełbasą. Lekko wymieszać rosół z kurczaka w farszu do zwilżenia; doprawić solą i czarnym pieprzem. Łyżka farszu do indyka, pakując luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Kostki ChlebaKostki Chleba
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
Cała TurcjaCała Turcja
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Piec pozostały farsz w maślanym naczyniu do pieczenia, przykrytym, w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut. Odkryć, i piec kolejne 15 minut do brązowego wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn