Farsz Żurawinowy Bezglutenowy
Bezglutenowy farsz żurawinowy to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Mieszanka oleju roślinnego, żurawiny, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Z Dyni Żurawinowej {Bezglutenowy}, Bezglutenowe Żurawinowe Dyni Kukurydziane Nadzienie, oraz Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gofrownica ciepła. W dużej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, olej i jajka.
Piec ciasto zgodnie ze wskazówkami producenta na gofrownicę.
Ułożyć gofry na blasze do pieczenia; ostudzić.
Schłodzone gofry pokroić w 1-calową kostkę.
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć papierowym ręcznikiem. Suche kostki gofrów na noc.
W 10-calowej patelni, roztopić masło. Boczek ugotować na maśle, aż boczek będzie chrupiący.
Dodaj cebulę, seler, sól, pieprz i szałwia na patelni. Gotować i mieszać mieszankę cebuli aż cebula będzie miękka.
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spray 13x9-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
W dużej misce wymieszać kostki gofra, boczek, mieszankę cebuli i żurawiny.
Wlać bulion na mieszaninę, mieszając, aż wszystkie składniki są zwilżone. Łyżkę do naczynia do pieczenia; przykryć folią.
Piec 30 minut; usunąć folię (dodać więcej bulionu z kurczaka, jeśli mieszanina wydaje się sucha).
Piec odkryte 20 do 25 minut dłużej, aż top jest chrupiące.