Farsz Zbożowy Bezglutenowy

Farsz Zbożowy Bezglutenowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bezglutenowe nadzienie płatków spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szałwię, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybkie Płatki Zbożowe Na Gorąco (Bezglutenowe, Paleo, Whole30 + Wegańskie), Najlepsze Bezglutenowe Gorące Płatki Zbożowe, oraz Płatki Musli Bezglutenowe-Paleo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść płatki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaj rozgrzany bulion warzywny i pozostaw do namoczenia przez co najmniej 15 minut.Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać seler i cebulę, i smażyć, aż półprzezroczyste (nie pozwól mu brązowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać grzyby i marchew. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, dodaj trochę płynu do namaczania, aby odgazować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać warzywa do płatków i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
6
Dodaj sól, pieprz i świeżą szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Połącz całkowicie.
8
Umieścić mieszaninę w 8×8" patelni i piec przez 25-35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn