Farsz Zbożowy Bezglutenowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bezglutenowe nadzienie płatków spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 53 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szałwię, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybkie Płatki Zbożowe Na Gorąco (Bezglutenowe, Paleo, Whole30 + Wegańskie), Najlepsze Bezglutenowe Gorące Płatki Zbożowe, oraz Płatki Musli Bezglutenowe-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść płatki w dużej misce.
Dodaj rozgrzany bulion warzywny i pozostaw do namoczenia przez co najmniej 15 minut.Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść masło na patelni.
Dodać seler i cebulę, i smażyć, aż półprzezroczyste (nie pozwól mu brązowy).
Dodać grzyby i marchew. Jeśli mieszanina wydaje się sucha, dodaj trochę płynu do namaczania, aby odgazować patelnię.
Dodać warzywa do płatków i wymieszać.
Dodaj sól, pieprz i świeżą szałwię.
Umieścić mieszaninę w 8×8" patelni i piec przez 25-35 minut.