Farsz z szalotki jabłkowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz majeranek, mielone ziele angielskie, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz Morelowy I Szalotkowy, Farsz Z Małży I Szalotki, oraz Pieczona wieprzowina z morelami i farszem z szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż do złotego koloru, łącznie 20 do 25 minut. Schłodzić chleb w patelniach na stojakach, a następnie przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać szalotki i gotować, często mieszając, aż szalotki są dobrze rumiane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podczas gotowania szalotki, obrać, rdzeń i grubo posiekać jabłka. Porzeczki i cydr gotować w 1-ćwiartowym ciężkim rondlu, mieszając od czasu do czasu, aż cydr zostanie wchłonięty, od 6 do 8 minut.
Dodać jabłka do rumianej szalotki wraz z majerankiem, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, i ziele angielskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka zaczną mięknąć, o 8 protokół.