Farsz Z Szalotki Jabłkowej

Farsz Z Szalotki Jabłkowej
Farsz z szalotki jabłkowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz majeranek, mielone ziele angielskie, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz Morelowy I Szalotkowy, Farsz Z Małży I Szalotki, oraz Pieczona wieprzowina z morelami i farszem z szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż do złotego koloru, łącznie 20 do 25 minut. Schłodzić chleb w patelniach na stojakach, a następnie przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać szalotki i gotować, często mieszając, aż szalotki są dobrze rumiane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas gotowania szalotki, obrać, rdzeń i grubo posiekać jabłka. Porzeczki i cydr gotować w 1-ćwiartowym ciężkim rondlu, mieszając od czasu do czasu, aż cydr zostanie wchłonięty, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
SzalotkaSzalotka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać jabłka do rumianej szalotki wraz z majerankiem, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, i ziele angielskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka zaczną mięknąć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
MajeranekMajeranek
SzalotkaSzalotka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
6
Przełożyć porzeczki i mieszankę jabłek do miski z kostkami chleba, następnie dodać orzechy włoskie, skórkę i bulion i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
PorzeczkiPorzeczki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Przenieść farsz do masłem 3-do 3 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec, pokryte, w środku piekarnika 30 protokół, następnie odkryć i piec do rumiane, o 30 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Farsz może być złożony (ale nie pieczony) 2 dni wcześniej i schłodzony, przykryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn