Farsz z pora i dzikich grzybów

Farsz z pora i dzikich grzybów
Farsz z pora i dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.01 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka jaj, pieczarki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora, Farsz Grzybowo-Porowy, oraz Farsz Grzybowo-porowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki gorącej wody i suszone borowiki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 30 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Wlać płyn do namaczania grzybów do małej miski, pozostawiając osad i rezerwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Masło rozpuścić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj shiitake i pieczarki; smażyć 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
6
Dodaj pory i czosnek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PorPor
7
Dodaj wino, tymianek i borowiki. Gotować, aż prawie całe wino odparuje, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć mieszankę grzybów i płyn do namaczania porcini osobno i schłodzić. Podgrzać mieszaninę grzybów do letniej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
WinoWino
8
Przenieść mieszaninę do bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Chleb wymieszać z mieszanką grzybową. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
ChlebChleb
JajkoJajko
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Do pozostałego farszu dodać wystarczającą ilość płynu do namaczania grzybów, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj tyle zarezerwowanego płynu do namaczania grzybów do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
4
Piec odkryte do ogrzania przez, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn