Farsz z pora i dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.01 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka jaj, pieczarki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora, Farsz Grzybowo-Porowy, oraz Farsz Grzybowo-porowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki gorącej wody i suszone borowiki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 30 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
3
Wlać płyn do namaczania grzybów do małej miski, pozostawiając osad i rezerwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Masło rozpuścić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj shiitake i pieczarki; smażyć 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki Białe
6
Dodaj pory i czosnek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Por
7
Dodaj wino, tymianek i borowiki. Gotować, aż prawie całe wino odparuje, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć mieszankę grzybów i płyn do namaczania porcini osobno i schłodzić. Podgrzać mieszaninę grzybów do letniej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Tymianek
Wino
8
Przenieść mieszaninę do bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Chleb wymieszać z mieszanką grzybową. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Chleb
Jajko
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
2
Do pozostałego farszu dodać wystarczającą ilość płynu do namaczania grzybów, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Farsz
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Dodaj tyle zarezerwowanego płynu do namaczania grzybów do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Farsz
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
4
Piec odkryte do ogrzania przez, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach.