Farsz z kiełbasą i Kasztanem
Kiełbasa i kasztan farsz może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Farsz Z Borowikami, Kasztanami I Kiełbasą, Kiełbasa Woda Kasztan SOS / Farsz, oraz Farsz włoski z kiełbasą, grzybami i kasztanami.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. gotować 3/4 Funt włoskiej kiełbasy, kruszenie go z tyłu łyżką.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować na złoty kolor, o 8 protokół.
Dodać marchew i seler i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki soli, 3/4 łyżeczki pieprzu, natkę pietruszki i tymianek i gotuj przez 1 minute.In duża miska, połączyć chleb, warzywa i bulion. Wymieszać kiełbasę i kasztany.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Piec przez 20 minut, aż do ogrzania.Uwaga: farsz przygotować do pieczenia do 1 dnia wcześniej.