Farsz z kasztanów, żurawin i pora
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kasztan, Żurawina, i Por farsz spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka rosołu z kurczaka, żurawiny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Farsz z kasztanów, porów i jabłek, Pieczona Gęś Z Farszem Kasztanowo-Porowym, oraz Farsz Kasztanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wywar z kurczaka i jajka.
Dodaj tostowane kostki chleba na zakwasie.
Piec kasztany w temperaturze 350 przez 20 minut. Suszoną żurawinę przykryć wrzącą wodą.
Odstawić 20 minut; spuścić. Podsmażyć Por na maśle na średnim ogniu 5 minut.
Do masy Chlebowej dodać kasztany, żurawinę, por, sól i pieprz.
Piecz farsz w temperaturze 350 przez 45 minut w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.