Farsz z kasztanów i pancetty
Farsz z kasztanów i pancetty to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mielony cynamon, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Farsz z kasztanów, śliwek i pancetty, Zupa Z Kasztanów, Pancetty I Kapusty, oraz Pieczeń Squash Risotto przepis (z szałwią, kasztan & Pancetta ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku.
Umieścić chleb w dużej misce do mieszania; odstawić. 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia posmarować oliwą z oliwek.
1 łyżkę oliwy z oliwek rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać pancetta i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane, o 10 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstawić.Zwiększyć ciepło do średniej wysokości, dodać cynamon do kapiących patelni i mieszać, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać cebulę, koper włoski, sól, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są po prostu zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać w kasztany i szałwii i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać bulion, wymieszać, aby włączyć, i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Wlać mieszaninę na chleb, dodać zastrzeżone pancetta i dobrze wymieszać, aby równomiernie włączyć.
Przełożyć farsz do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec, aż się ogrzeje i chleb zacznie się złotobrązowy, około 30 minut.