Farsz z indyka i chleba kukurydzianego
Przepis indyka i nadzienie z chleba kukurydzianego może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 55 minut. Ta przystawka ma 213 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz zupę z selera, homestyle farsz kukurydziany smak, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego, Indyczo-szałwiowy farsz kukurydziany, oraz Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 3-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać zupę i 1 1/4 szklanki mleka do wrzenia, często mieszając. Wymieszać z groszkiem, żurawiną i cebulą.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z indykiem i mieszanką farszu. Łyżka do zapiekanki.
W małej misce wymieszać pozostałe składniki do wymieszania; wlać mieszaninę farszu.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.