Farsz z dzikim ryżem i grzybami

Farsz z dzikim ryżem i grzybami
Powolny kuchenka dziki ryż i grzyby farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka 2-calowe kostki chleba, seler, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz z dzikim ryżem i grzybami, Zakwas wolno gotujący i farsz z dzikiego ryżu, oraz Zupa z dzikiego ryżu i grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec do wyschnięcia i złoty, 15 do 20 protokół. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na dużej patelni na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia 4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj 1 łyżeczkę. każdy sól i pieprz i dziki ryż, dobrze wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
6
Odcedzić nadmiar płynu.
7
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i seler ugotować, często mieszając, do miękkości, około 8 minut. Podgrzać do średniej wysokości, dodać grzyby i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje, około 6 minut. Wymieszać zioła, 1 łyżeczka. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Mgiełka wewnątrz wolnej kuchenki za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
9
Dodać dziki ryż, mieszankę grzybową, chleb i pozostałe 1 1/2 szklanki bulionu z kurczaka; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wysokiej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn