Farsz z dzikim ryżem i grzybami
Powolny kuchenka dziki ryż i grzyby farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka 2-calowe kostki chleba, seler, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz z dzikim ryżem i grzybami, Zakwas wolno gotujący i farsz z dzikiego ryżu, oraz Zupa z dzikiego ryżu i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec do wyschnięcia i złoty, 15 do 20 protokół. Super.
Na dużej patelni na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia 4 szklanki bulionu.
Dodaj 1 łyżeczkę. każdy sól i pieprz i dziki ryż, dobrze wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 60 minut.
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i seler ugotować, często mieszając, do miękkości, około 8 minut. Podgrzać do średniej wysokości, dodać grzyby i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje, około 6 minut. Wymieszać zioła, 1 łyżeczka. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Mgiełka wewnątrz wolnej kuchenki za pomocą sprayu do gotowania.
Dodać dziki ryż, mieszankę grzybową, chleb i pozostałe 1 1/2 szklanki bulionu z kurczaka; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na wysokiej 2 godziny.