Farsz z dzikiego ryżu z orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mielony kminek, cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Farsz z dzikiego ryżu z orzeszkami pinii, Pesto-farsz Karczochowy z pomidorami i orzeszkami piniowymi, oraz Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kminek; mieszać do tosty i pachnące, o 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z pastą. Wymieszać z tymiankiem, pieprzem, grubą skórką i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć tomedium ciepła-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wildrice jest prawie przetargu, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Wymieszać biały ryż z dzikim ryżem; przykryć i ostudzić, aż większość płynu zostanie wchłonięta, a cały ryż będzie miękki, około 20 minut. Wymieszać z sokiem; przykryć i nadal gotowaćnież płyn wchłania się i cały ryż jest miękki, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Zdjąć z ognia. Wmieszać natkę pietruszki, następnie orzeszki piniowe; podawać.