Farsz z dzikiego ryżu i żurawiny może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 264 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.33 za porcję. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, mieszanka ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 83 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona dynia z żołędzi z farszem z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny, Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz, oraz Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym dla podobnych receptur.